Combinatii de culori la moda in bucatarie anul acesta

Stii deja ca bucataria incrusteaza dorintele tuturor gurmanzilor – mirosul imbietor, alaturi de mancarea preparata „ca la mama acasa” si, totodata, mobilerul de bucatarie de calitate face ca aceasta incapere sa fie una dintre cele mai indragite din locuinta unei persoane.

Pana sa ajungem la a ne bucura de o bucatarie de vis intr-o casa de vis e necesar sa realizam toate amenajarile posibile. In bucatarie, putem incepe cu modelul de faianta, pe care sa o combinam dupa bunul plac (sau dupa combinatii prestabilite). Daca esti in cautare de bucatarii frumoase, ramai cu noi pentru un plus de inspiratie!

Mozaic la bucatarie.

La fel ca in baie, mozaicul este o alegere ideala pentru bucatarie. Datorita alternarii echilibrate a celor doua culori (indiferent de care sunt acestea), nu vei incarca bucataria, insa vei adauga o nota de culoare si personalitate.

Aditional, partea practica isi face simtita prezenta prin simplul fapt ca nu vei mai avea de ce sa te temi de pete – singurele arii problematice vor fi cele albe, insa in linii mari, greul este ca si facut.

Nonculori in bucatarie.

 

Intotdeauna la moda, nonculorile (alb, negru) sunt cele care reusesc sa pastreze un stil modern si, totodata, sobru. Cu toate acestea, combinatia dintre alb si negru ramane intotdeauna la moda. In zilele noastre, nu este de mirare de ce, in procesul de identificare a echilibrului perfect, nonculorile ies invingatoare – fiind usor de amplasat si linistind incaperea, rezultatul este intotdeauna cel scontat. Vei putea oricand sa introduci accente prin intermediul unor alte culori, fara sa ai teama ca vei incarca prea mult incaperea.

Bleumarin in bucatarie.

In combinatie cu alb sau negru, rezultatul este fenomenal – iti spune cineva care tocmai a ales aceasta combinatie atat pentru bucatarie, cat si pentru baie. Ei bine, daca baia alb-bleumarin este prea clasica si mult prea plictisitoare, transferul acestei combinatii in bucatarie este pe departe unul inovator si binevenit! In realitate, chiar ai putea sa incerci sa schitezi un proiect utilizand aceasta asociere de culori

Ce blat sa alegi pentru bucataria ta
Amenajari bucatarii alb-rosu. Combinatii moderne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul tău
Close FAVORITE
Close RECENT VĂZUTE
PRODUSE