Amenajari interioare cu negru in bucatarie

Te-ai gandit vreodata cum sa utilizezi negrul in propria bucatarie? Daca esti interesat de amenajari interioare bucatarii si vrei sa vezi idei frumoase cu poze bucatarii ramai pe Decorat.ro!

Daca un lucru nu se va schimba niciodata in amenajarile interioare, acesta va fi cu siguranta categorisirea non-culorilor negru si alb ca fiind cele doua nuante ce se preteaza oricarui stil. Indiferent de dimensiunea bucatariei tale, atat negrul cat si albul sunt perfecte iar rezultatele sunt deosebite. Bineinteles, este foarte important sa se ia in calcul modul in care acestea sunt utilizate, insa aspectul central este ca se pot utiliza oricand.

Stilul bucatariei. Dintotdeauna, bucataria a fost mobilata urmand un stil din ce in ce mai linistit si mai cald. In ceea ce priveste momentul actual, lucrurile s-au mai schimbat, motiv pentru care astazi te poti bucura de utilizarea culorii negru in propria ta bucatarie. Stilul caracteristic este cel minimalist, cu cat mai putine elemente, insa unele in care sa iti pui amprenta si pe care sa le scoti in evidenta. Daca te gandesti vreodata de unde isi are originea aceasta nonculoare, raspunsul este simplu si rapid – decorurile nordice sunt cele in care culoarea negru este cel mai des folosita in bucatarie!

Finisajele colorate in negru. Contrastele in bucatarie sunt ca sarea si piperul. De altfel, e cu totul si cu totul altceva cand vezi faianta in nonculori, mozaic (inclusiv cel din sticla) dispus in mod aleatoriu, piatra naturala, caramida aparenta si vopsea cu efect de tabla de scris. Cu ajutorul acestora, rezultatul este unul fenomenal, atat modern cat si minimalist si exclusivist.

Mobilier negru in totalitate. In cazul in care iti doresti sa transformi bucataria ta intr-o incapere cu adevarat accentuata, este ideal sa utilizezi un mobilier care este negru (in totalitate). Cu toate acestea, inainte de a face o astfel de achizitie, este ideal sa iei in calcul ca si spatiul pus la dispozitie sa fie vast, astfel incat mobila neagra sa nu-l reduca sau limiteze.

Aditional, lumina este un alt element la fel de important, intrucat spatiul va fi cu atat mai mare cu cat va fi mai luminos. Prin intermediul acestor sfaturi, bucataria ta va cuprinde un stil minimalist, placut si linistit, fiind totodata si modern. Depinde doar de tine care vor fi alegerile pe care le vei face in fiecare incapere, insa rezultatul este garantat.

Cum sa amenajezi o bucatarie de apartament
Ce blat sa alegi pentru bucataria ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul tău
Close FAVORITE
Close RECENT VĂZUTE
PRODUSE