Nu mai e niciun secret faptul ca sticla printata este la mare cautare pentru decorarea bucatariilor. Specialistii in amenajari interioare mizeaza pe aceasta si in acest an pentru a obtine cele mai faine modele de bucatarii placate cu sticla printata.

Sticla printata UW este utilizata nu numai pentru placari in bucatariile rezidentiale ci si in cele publice, mai ales ca este foarte rezistenta la uzura.  Arata bine atat in bucatariile mici, din apartamente si garsoniere, cat si in bucatariile caselor si vilelor.

Cum se obtine sticla printata? Este un procedeu asemanator printarii unei foi de hartie doar ca imprimanta folosita este mai mare si mai sofisticata. Printarea se face pe una din fetele unui geam transparent securizat. Si nu trebuie sa iti faci griji de prizele din zona blatului deoarece sticla printata se poate decupa. Totusi, nu uita sa ceri asta inainte de printare.

Orice bucatarie in care se foloseste sticla printata are un design unic. Sticla poate fi printata in diverse culori sau combinatii abstracte sau poate fi imprimata cu orice imagine, chiar si cu fetele membrilor familiei. Totul tine de imaginatie si acesta este si avantajul major al sticlei printate, adica faptul ca orice bucatarie poate fi unica, reflectand personalitatea beneficiarului.

Daca faianta obisnuita doar infrumuseteaza bucataria, ei bine sticla printata contribuie la marirea vizuala a spatiului datorita capacitatii sale de a reflecta lumina.

Asadar, daca esti si tu de parere ca sticla printata folosita in zona blatului de la bucatarie ofera un design elegant si modern, vezi urmatoarele modele. Am adus cateva poze cu sticla printata in bucatarie. Cele mai bune poze.

Asadar, fie ca ramai sau nu adeptul bucatariilor clasice, eu iti multumesc ca ai ramas pana aici. Nu uita ca mai sunt si alte idei de amenajari interioare bucatarii si nu numai pe site.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *