Cum sa alegi mobilierul de bucatarie. Modele actuale 2024

Cand vrei sa renovezi bucataria, primul gand este sa cumperi o noua mobila de bucatarie. Cand iti amenajezei bucataria de la zero pentru prima oara, la fel, te gandesti la un mobilier frumos de bucatarie. Asadar, astazi iti voi spune cateva noutati din amenajarea bucatariei si vei intelege cam ce tip de mobila de bucatarie se poarta. Si vei vedea mai multe poze cu modele de bucatarii cu diferite tipuri de finisaje.

Mobilier de bucatarie din MDF lucios. Ai mai multe modele, cu culori stralucitoare si revigorante.Fie ca vei opta pentru manere sau vei alege sistemul push up, cea mai ieftina solutie este sa optezi pentru mdf lucios, vopsit sau infoliat. Impactul vizual va fi deosebit iar pretul rezonabil.

 

 

Mobilier de bucatarie din lemn masiv. Aici ai de a face cu mobila de bucatarie la comanda. In functie de esenta lemnului poti plati si de 10 ori mai mult fata de pretul unui MDF. Dar merita, spun oamenii. Iti trebuie doar buget.

Mobilier de bucatarie din PAL. Ai o multime de modele, unele din pal melaminat, altele din pal vopsit, fiecare model avand un aspect placut. Iar bugetul unei bucatarii din PAL este foarte mic, accesibil.

Modele de riflaj din lemn la un pret accesibil pentru amenajari interioare perfecte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul tău
Close FAVORITE
Close RECENT VĂZUTE
PRODUSE