Faianta sau riflaj wpc in baie? Modele de bai moderne

Daca te afli in plina amenajare interioara a casei si ai ajuns la baie, probabil ca vrei un design modern, care sa dainuie macar 10 ani. Si te intrebi pe buna dreptate daca se mai poarta faianta sau sa optezi pentru un model actual de riflaj wpc. Mai ales ca ai vazut si tu cat mai costa un metru de faianta de pus. Si uite asa, parca ai opta pentru riflaj wpc gri sau poate chiar unul wenghe in baie dar nestiind multe informatii despre acest material, ai ajuns aici.

Haide sa vedem cateva bai moderne amenajate cu riflajul nostru si povestim apoi mai multe:

De ce sa folosesti riflaj wpc? Nu il afecteaza umiditatea din baie? Nici vorba! Riflajul wpc este diferit de cel din lemn si poate sta mult si bine in spatii umede. Se intretine foarte usor si are o durata de viata similara cu faianta, poate chiar mai mare.Si nu se compara un design cu riflaj fata de unul doar cu faianta. Merge bine amenajarile unde modelele moderne de faianta sunt combinata cu riflaj, cum ai vazut in imaginile de mai sus.

In concluzie, nici faianta nu arata rau dar tendinta utilizarii de riflaj este clara. Poate nu vei utiliza riflaj wpc pe toti peretii dar un accent pe unul-doi pereti va crea un efect wow. Si esti doar la un click distanta de cele mai frumoase si moderne modele de riflaj wpc.

Modele de riflaj din lemn la un pret accesibil pentru amenajari interioare perfecte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul tău
FAVORITE
RECENT VĂZUTE
PRODUSE