Baia este incaperea in care intram zi de zi. Atunci cand vrei sa renovezi, faianta si gresia sunt cele care ne dau cele mai multe batai de cap. Vei intampina vesnicele discutiile privind nuanta, consistenta, furnizorul si perioada necesara livrarii. Desi sunt pe piata sute de modele frumoase, daca niciunul dintre ele nu te multumeste, ce spui daca ai utiliza tapet pentru amenajarea baii?

Este o metoda extrem de inovativa, practic o noutate in domeniul amenajarilor interioare, iar modelele de tapet pentru bai aflate in comert sunt superbe. In plus, daca vrei ceva si mai sic, te poti orienta spre fototapet. Astfel iti poti imprima pe peretii din baie orice imagine, chiar si o poza cu tine :))).

Pentru mai multe detalii si informatii despre cum poti sa utilizezi tapetul intr-un mod ingenios in propria ta baie, ramai pe site si vei afla!

Tapet rezistent superlavabil. Acest model de tapet isi creste rezistenta pe masura ce este utilizat din ce in ce mai mult pe pereti, departe de picaturile de apa care ar putea interfera cu buna existenta a acestuia. De aceea, este recomandat ca acest tapet sa fie aplicat doar pe pereti, insa nu si pe tavan.

Tapet din fibra de sticla / vinil. Pentru orice baie in care umiditatea este crescuta, tapetul din fibra de sticla sau din vinil este imperios necesar. Datorita capacitatilor acestora, nu se va dezlipi si nici nu va crea nici un fel de problema.

Tapetul din fibra de sticla nu conduce la dezvoltarea bacteriilor, mucegaiului sau a ciupercilor. Durata de viata a baii poate ajunge chiar la 30 de ani.

Tapetul din vinil este ieftin dar rezistent. Avantajul acestuia este ca se poate curata fara foarte mare efort, fiind totodata rezistent la umezeala, zgarieturi sau chiar socuri. Il putem gasi in diferite forme si culori.

Intrucat orice baie poate dispune de anumite culori si nuante, este imperios necesar ca si dimensiunea baii sa fie luata in considerare. De aceea, recomand ca pentru baile mici, modelul tapetului sa fie cat mai simplist posibil, pentru a nu incarca dimensiunea limitata a acestora.

In cazul bailor mari poti merge pe orice tip sau model de tapet, atata timp cat ceea ce gasesti se preteaza asteptarilor tale. Dat fiind faptul ca este baia ta, te poti juca cu nuantele si modelele cat de mult vrei!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *