Toata lumea fuge de mobila de bucatarie la comanda deoarece s-a imprastiat mitul ca este scumpa si, de multe ori, nu e calitativa. Inclin sa dau si eu dreptate celor care au platit sume mari de bani pe mobila de bucatarie comandata dar sa nu aruncam cu noroi in firmele care isi fac treaba bine si livreaza bucatarii cu adevarat frumoase si practice. Iar pretul este unul decent.

Pentru a imi intari spusele cum ca poti sa ai o mobila de bucatarie la un pret pe care ti-l poti permite iti voi arata 10 exemple de mucatarii, modele nou aparute pe piata, pe care ti le poti permite. Iti voi lasa si un pret estimativ.

Inainte de a incepe iti voi spune doar sa fii atent la mobila pe care o vei cumpara. Multi mesteri cumpara module si le asambleaza spunand ca vand mobila de bucatarie la comanda. Ii vei recunoaste usor daca urmaresti urmatoarele aspecte:

  • o mobila facuta la comanda este unicat si se va potrivi perfect in spatiul din bucataria ta
  • o mobila facuta la comanda va avea picioare intr-un numar rezonabil, nu unul langa altul
  • feroneria unei mobile facute pentru bucataria ta doar va fi cea aleasa de tine(verifica asta)

Iata cele 10 idei superbe cu bucatarii moderne si frumoase pe care ti le poti permite:

Ti-au placut ideile? Preturile ti se par mari? Daca oamenii in casele carora sunt aceste bucatarii au platit si sunt multumiti inseamna ca nu sunt asa de mari. Intr-adevar, nu sunt bucatarii ieftine, de duzina. Tendintele in amenajari interioare bucatarii nu mai sunt ca acum cativa ani cand se cumpara doar mobila ieftina.

In alt articol iti voi prezenta si acest gen de modele. Doar ca astazi m-am axat pe bucatarii de calitate facute la comanda. Nu rata si aceasta colectie de 44 de bucatarii absolut impecabile!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *