Iti propun sa alegi o bucatarie moderna amenajata in tendintele anului 2019!

Esti la stadiul de amenajare interioara a bucatariei ? Vrei sa stii ce mobila de bucatarie este la moda, ce modele de gresie si faianta sau ce decoratiuni ar transforma-o intr-un colt cochet de rai? Te voi ajuta sa iti faci o imagine de ansamblu asupra bucatariei tale astfel incat sa iti imaginezi cum va arata dupa implementarea designului.  Probabil nu ai mai vazut aceste idei!

Bucatarii mici si foarte mici din garsoniera sau apartamente. Bucatarii medii amenajate in apartamente si case. Bucatarii mari amenajate in case si vile. Cele mai apreciate poze. Chiar vei gasi ce cauti in aceste idei deoarece decorat.ro este numarul 1 in amenajari interioare bucatarii si suntem la curent cu noile tendinte din design interior.

Bucatarii foarte mici. Idei de amenajari

Bucatarii mici si inguste. Interioare superbe

Bucatarii in forma de L. Mobilier in tendinte

Bucatarii mari. Amenajari interioare la superlativ

 

Daca ai ajuns pana aici inseamna ca imaginile cu bucatarii de mai sus te-au multumit. Sunt poze noi, multe dintre acestea fiind putin cam indraznete in abordarea designului. Cele mai interesante au fost, in opinia mea, ideile cu bucatarii de apartament. Cu totii stim ca spatiile respective sunt mici si iti trebuie multa imaginatie pentru a amenaja corect o asfel de bucatarie mica. Dar asta e trendul in amenajari interioare incepand cu acest an. Trebuie sa ne adaptam. Zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *