Tendintele anului in materie de mobila pentru dormitor

De la an la an, tendintele in amenajari interioare sunt in continua schimbare.

E adevarat, intrucat tehnologia dispune de noi inovatii iar calitatea materialelor creste de-a lungul timpului, nici nu e de mirare de ce fiecare dintre noi trebuie ca, din cand in cand, sa ofere propriei locuinte „vesminte noi”.

Cu toate acestea, in ultimii ani tendinta generala a fost aceea de a ne indrepta spre natura, spre simplitate si spre ceea ce conteaza cu adevarat. Elementele decorative si-au facut aparitia, insa doar aleator, asta insemnand ca doar in anumite situatii si doar prezentand accente si puncte de interes. Pentru mai multe informatii si detalii cu privire la ce mobilier sa achizitionezi pentru dormitorul tau, ramai cu ochii pe urmatoarele paragrafe!

Lemn masiv. Cu toate ca astazi lemnul masiv ramane un lux, multi dintre noi il considera cu adevarat un castig. De altfel, mobila din lemn masiv are avantajul de a rezista de-a lungul timpului, insa si pretul este pe masura. Daca te ghidezi dupa acest principiu, cu siguranta aceasta tendinta te va face sa te simti bine si linistit.

Echilibru. Arhicunoscutul „zen” a parcurs cu noi nenumarate drumuri, fie daca am realizat acest lucru, fie daca nu. In realitate insa, anul acesta se transpune ca fiind cel in care dormitorul este linistit, relaxat si nealterat de totalitatea lucrurilor inutile pe care le tinem in camera in care dormim. Pentru a realiza o imagine perfecta cu privire la acest lucru, gandeste-te la o incapere in care singurele elemente imperios necesare raman patul, dulapurile si noptierele, iar restul spatiului este liber si deschis.

Optimizare. In materie de tendinte, anul acesta se transpune printr-un singur cuvant – „optimizare”. Astfel, principiul pe care se merge este ca totalitatea lucrurilor care nu sunt de folos sa plece, ramanand doar ceea ce isi are rostul si ceea ce se poate translata drept mobilier de sine statator. O serie de elemente simple, precum este un dulap bine structurat, sau un covor in tendinte, in culori perfect alese pentru a avea rezultatul scontat sunt doar cateva dintre cele pe care trebuie sa le alegi cu foarte mare atentie, pentru a nu incarca spatiul si astfel, sa ajungi la lucruri mult mai greu de realizat.

Piele. Mobilierul anului poate fi si cel din piele, axat pe naturalete si pe accente de lux. Spre deosebire de anii trecuti, acum este permisa combinarea stilurilor trecute, pentru ca rezultatul sa fie unul perfect si unic.

Ce blat sa alegi pentru bucataria ta
Dormitoare pentru copii. Modele pentru orice gust

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coșul tău
Close FAVORITE
Close RECENT VĂZUTE
PRODUSE