Selectează o Pagină

Politica de livrare a produselor

Vila Home Design SRL (decorat.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare: Curier rapid sau livrare proprie.

Livrare in 3-5 zile, 50-200 RON.

Produsele noastre sunt realizate la comanda in functie de nevoile clientilor, fapt ce face ca durata de producție să fie de până la 20 zile lucrătoare in functie de cantitatea comandata si complexitatea proiectului. Este timpul de care avem nevoie pentru a produce, a împacheta și a livra acasă la dumneavoastră.

MARFA ESTE ASIGURATA SI ARE OPTIUNEA DESCHIDERE COLET

Politica de livrare

Livrarea se face prin curier rapid.

De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri de catre cei de la serviciul de curierat.

Avem rugamintea sa verificati continutul pachetului in prezenta reprezentatului firmei transportatoare si sa nu semnati inainte.

Daca produsul este deteriorat va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat aceasta, la firma de transport.

Reclamatiile catre Vila Home Design se fac la adresa de e-mail contact@decorat.ro sau whatsapp insotite de fotografii ale produsului deteriorat.

Daca coletul ajunge la dumneavoastra deteriorat sau desfacut va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar orice reclamatie ulterioara este declarata nula.

Daca constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe numarul de telefon pus la dispozitie.

Ai nevoie de ajutor?

Contacteaza-ne pentru intrebari legate de livrari.

Uff.. Se pare că nu ești gata de comandă!

În caz că vrei să revii îți poți lăsa datele și vei găsi ușor produsele adăugate în coș.