Produsele listate pe site, in marea lor majoritate, sunt realizate la comanda, in functie de nevoile clientilor, fapt ce face ca durata de producție si livrare să difere in functie de cantitatea comandata, complexitatea proiectului sau locatia firmei producatoare. De regula, timpul de livrare este afisat in pagina fiecarui produs, insa cel mai sigur timp de productie si livrare il veti afla dupa plasarea comenzii. Toate produsele au optiunea de deschidere a coletului.

Livrarea se face prin curier rapid sau prin flota proprie. De sărbători și în perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi. Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri de catre cei de la serviciul de curierat. Avem rugamintea sa verificati continutul pachetului in prezenta reprezentatului firmei transportatoare si sa nu semnati inainte. Daca produsul este deteriorat va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat aceasta, la firma de transport.

Reclamatiile  se fac la adresa de e-mail contact@decorat.ro sau whatsapp insotite de fotografii ale produsului deteriorat. Daca coletul ajunge la dumneavoastra deteriorat sau desfacut va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar orice reclamatie ulterioara este declarata nula. Daca constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe numarul de telefon pus la dispozitie.

Coșul tău
Close FAVORITE
Close RECENT VĂZUTE
PRODUSE