Daca data trecuta ti-am aratat niste superbe bai amenajate cu albastru, azi a venit timpul sa vezi o colectie superba de bai, mari si mici, amenajate cu rosu si combinatii conexe. Cred ca baia ta merita sa iti petreci cateva minute pentru a studia modelele acestea de bai moderne. Cine stie, poate gasesti chiar aici modelul preferat.

Baia zilelor noastre nu este neaparat acea incapere amenajata complet cu gresie si faianta. Nu, tendintele in amenajari interioare bai s-au mai schimbat si se poarta foarte mult baile amenajate fara faianta sau partial cu faianta. Si nici cazile nu mai sunt la moda. Acum este vremea cabinelor de dus, mai ales a celor de tipul walk in.

Inca nu ai gasit modelul de baie preferat? Ia mai priveste si alte super idei:

Sper ca ti-au placut ideile si ca esti si mai hotarat sa optezi pentru rosu in baia ta. Fie ca vei folosi faianta, mozaic, vopsea decorativa sau lambriu in nuante de rosu eu iti garantez ca vei face un design reusit. Daca vrei sa mai vezi si alte poze cu bai amenajate, iti recomand aceste 100 de modele de bai moderne impecabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *