Daca esti putin suparat ca ai baia prea mica si nici nu-ti permiti un designer in amenajari interioare, poate ca ar fi bine sa vezi aceste poze cu bai mici si foarte mici pe care ti le-am pregatit mai jos. Indiferent daca locuiesti intr-o garsoniera mica sau la apartamant, poate chiar si la casa, trebuie sa stii ca spatiul mic din baie poate fi amenajat si decorat astfel incat sa para mai primitor, sa creeze efectul se spatiu marit. Trucurile sunt simple si se pot vedea in pozele cu modele de bai mici de mai jos.

Inainte de a incepe vreau sa iti reamintesc ca am postat recent o colectie de bai amenajate cu rosu si combinatii. Daca iti place albul in baie trebuie sa vezi aceste 100 de modele de bai albe iar daca esti mai visator si iti place albastrul in baie esti invitatul meu sa vezi aceste superbe modele de bai amenajate in combinatii de albastru.

Pentru a maximiza spatiul dintr-o baie mica nu uita ca sunt cateva trucuri care te ajuta sa faci asta. Cel mai bine ar fi sa ai o cat mai buna iluminare naturala, mobilierul sa fie fara picioare, adica suspendat, si tonurile peretilor sa fie foarte deschise. Evita contrastele puternice si designurile monotone. Opteaza pentru dus in locul cazii pentru a castiga spatiu.

Iata top 20 de bai mici si foarte mici:

 

Sunt sigur ca ti-ai gasit inspiratie printre modelele de mai sus. Probabil ca ai observat ca baile momentului nu mai sunt neaparat amenajate cu gresie si faianta pe pereti. Acum se poarta foarte mult tapetul pe peretii din baie sau chiar si baile cu peretii zugraviti cu vopsea lavabila sau decorativa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *