Bucataria ta arata cam rau si vrei sa ii dai o noua fata dar nu ai o viziune de ansamblu asupra designului interior pe care ar trebui sa il folosesti? Ti-ai construit casa noua si ai ajuns la capitolul bucatarie si iti doresti sa faci ceva special? Cauti cele mai noi amenajari interioare cu bucatarii amenajate modern? Bun venit pe DECORAT, locul unde gasesti doar idei cu amenajari de calitate.

Si ca tot vorbeam de amenajari interioare de calitate in bucatarie este normal sa nu iti obosesc ochii cu sute de poze cu bucatarii amenajate. Astfel, am decis ca e mai bine sa iti prezint doar 5 idei, cele mai frumoase din cate exista pana acum in galeria foto a siteului. Sunt ferm convins ca o sa iti placa! Sper ca ai vazut si aceste 44 de bucatarii de nota 10 !

Pana la urma am mai gasit o bucatarie si au fost 6 idei. Amenajarile acestor bucatarii sunt cu adevarat speciale si se adreseaza celor care pun pret pe designul interior al locuintei proprii. E usor sa incropesti o bucatarie care sa fie functionala dar este extrem de greu sa iti amenajezi o bucatarie care sa aduca un plus de valoare si sa fie o perla a amenajarilor interioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *